De voordelen van een wandelstok

De voordelen van een wandelstok
De wandelstok is al een eeuwenoud medisch hulpmiddel. En dat is niet vreemd, want een wandelstok maakt het lopen stukken eenvoudiger en minder pijnlijk. In dit blog zetten we de voordelen van een wandelstok op een rij.
Een wandelstok voorkomt valpartijen
Als oudere mensen vallen, is de kans groot dat ze iets breken. Een wandelstok kan een valpartij voorkomen en zorgt er dus voor dat u zich een stuk veiliger voort kunt bewegen. Dat geeft een veiliger gevoel.
Vermindert belasting
Een wandelstok kan de klappen opvangen wanneer u loopt. Dit zorgt ervoor dat uw knieën en rug minder belast worden. Ook als u last heeft van vermoeide benen of knieën, kan een wandelstok verlichting geven. Hierdoor kunt u ook langer lopen.
Veilig gevoel
Een wandelstok is een hulpmiddel om het lopen gemakkelijker te laten gaan en om beter uw balans en evenwicht te houden. Daarnaast is het echter ook uw letterlijke steun en toeverlaat. Omdat u zich makkelijker kunt voortbewegen, zult u zich ook een stuk veiliger voelen. U heeft letterlijk iets om op te leunen.
Wandelstok die recht blijft staan
Wandelstokken zijn een verlengstuk van uw outfit. Daarom is het belangrijk dat uw wandelstok bij u past. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de stijlvolle Tango wandelstok terug. Deze wandelstok blijft recht staan wanneer u hem los laat. Ideaal als u even uw sleutels of portemonnee moet pakken. Dat gaat heel gemakkelijk zonder dat de stok op de grond valt. Deze wandelstok combineert design en ergonomie perfect met elkaar. De wandelstok is verstelbaar van 70 tot 90 centimeter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd eentje bij uw stijl past.
Meer info over de Mobio Tango wandelstok hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s